Все повече проекти се стремят да интегрират решения с изкуствен

...
Все повече проекти се стремят да интегрират решения с изкуствен
Коментари Харесай

Научете защо Chainlink проучва нови решения с изкуствен интелект, може ли Avorak AI да се включи?

Все повече планове се стремят да интегрират решения с изкуствен интелект в своите екосистеми и Chainlink може да е идващият.

Няколко наблюдаващи на крипто пространството допускат, че новият план за криптовалута с изкуствен интелект, прочут като Avorak AI, може да предложи обилни изгоди на Chainlink.

Какво е Chainlink?

Chainlink е децентрализирана оракулска мрежа, която свързва блокчейн смарт контракти и източници на данни от действителния свят. Тя дава опция на смарт контракти за сигурен и благонадежден достъп до данни отвън веригата, API и обичайни платежни системи. Chainlink подсигурява целостта и точността на информацията, употребена в блокчейн приложенията, като обезпечава предпазена от фалшификации и надеждна връзка с външни данни. Напоследък Chainlink изследва решения с изкуствен интелект, с цел да усъвършенства опциите на оракуската технология. Чрез включването на AI в своята инфраструктура Chainlink цели да ускори нейната надеждност, успеваемост и сигурност, като я направи още по-стабилна и адаптивна към разнообразни източници на данни и случаи на потребление на смарт контракти.

Добра инвестиция ли е Chainlink?

Chainlink (LINK) притегли доста внимание и утвърждение в блокчейн промишлеността заради основната си роля в свързването на смарт контракти с външни източници на данни. Нейната децентрализирана оракулска мрежа взема решение главно предизвикателство в блокчейн технологията, като обезпечава надеждни и проверими входни данни. Освен това Chainlink е открила партньорства с многочислени известни планове и предприятия, а евентуалната интеграция на решения за изкуствен интелект също затвърждава позицията ѝ на водещ снабдител на пророчески решения. Определянето на това дали Chainlink (LINK) е добра инвестиция обаче изисква деликатно разглеждане на разнообразни фактори. Ето за какво провеждането на задълбочено изследване, анализът на пазарните трендове и отчитането на личната приемливост към риск са от значително значение преди вложението.



Как Avorak AI може да помогне на Chainlink?

Avorak се смята за първия AI, основан за блокчейн, от няколко специалисти в промишлеността . Avorak предлага изцяло решение за AI, което може да усъвършенства разнообразни аспекти на блокчейн плановете.

Една от основните области, в които Avorak AI може да помогне на Chainlink, е подобряването на гарантирането на качеството на данните. Като употребява усъвършенствани логаритми и техники за машинно образование, Avorak може да открива аномалии, отклонения и евентуални операции на данни, като подсигурява точността и целостта на данните, употребявани от смарт контракти. Avorak AI може също по този начин да даде опция на Chainlink да разшири източниците си на данни, в това число неструктурирани данни, като да вземем за пример изображения или аудио, като автоматизирано извлича съответната информация и я трансформира в използваеми входни данни. Освен това Avorak може да спомага за усъвършенстване на мрежовата продуктивност на Chainlink посредством наблюдаване и разбор на моделите на трафика на данни, с цел да разпознава и в профил евентуални спънки (bottleneck) или проблеми с латентността.

Avorak AI разполага с монитори за сигурност, които могат да покачат сигурността на мрежата на Oracle. Освен това чатботовете и виртуалните асистенти на Avorak могат да оказват помощ за възстановяване на обслужването на клиентите. Avorak разполага и с неповторим AI генератор на текст, който може да предложи скъпа поддръжка на Chainlink при разпространяването на информация и повишение на ангажираността на потребителите. Генераторът на текст с изкуствен интелект употребява композиция от интернет scraping, езикова банка и API за разкриване на плагиатство, с цел да обезпечи висококачествени и неплагиатствани къси или дълги текстове в разнообразни стилове на писане.

Използването на крипто платежна система за решенията на Avorak AI също обезпечава бързи, ефикасни и сигурни средства за осъществяване на транзакции. AVRK е родния функционален токен на Avorak и служи като заем за достъп до нейните AI услуги. Провежданото сега първично предложение на монети (ICO) на Avorak предлага опция за достъп до решенията на Avorak AI на относително ниска цена.

За повече информация по отношение на Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР