Все повече може да наблюдаваме тенденцията за по-здравословен начин на

...
Все повече може да наблюдаваме тенденцията за по-здравословен начин на
Коментари Харесай

10 причини да изберем Pulse Fitness & Spa

Все повече може да следим наклонността за по-здравословен метод на живот по повод както на хранене, по този начин и на физическа интензивност. Фитнесите се трансфораха във втори дом за доста хора, а това от своя страна им дава опция да трансформират цялостната си визия, здравословно положение и метод на живот.

Най-голямата фитнес и начин на живот верига в България – Pulse Fitness & Spa, дава редица благоприятни условия и привилегии на своите клиенти. Представяме ви 10 аргументи да изберем точно техните обекти, с цел да получим оптимално доста благоприятни условия, улеснения и дивиденти.

1. Осигурено клубно участие

Pulse Fitness & Spa е първата в България верига фитнеси, която работи на правилото на клубното участие. Това е метод, който дава на клиентите на фитнесите целодневен достъп до всички обекти от веригата и до всички услуги, които се оферират в тях: фитнес, кардио, десетки групови занимания, басейни, спа зони, солариуми и други.

За последните 8 години Pulse Fitness & Spa съумя да открие 11 настоящи обекта, получили неколкократни оценки за най-хубав фитнес, спа център, начин на живот верига на годината, с което се трансформира в най-бързо разрастващата се верига фитнеси и уелнес клубове на територията на България.

2. Външен басейн на територията на София

Точно по този начин – най-прохладната точка в София е точно откритият басейн, който ни предлага Pulse Fitness & Spa. Без да е належащо да пътуваме отвън града, без да е належащо да плащаме в допълнение, фитнес верига номер 1 в България предлага на своите клубни членове и това благосъстояние. Зона за релакс и слънчеви бани, ветровит басейн и невероятна обстановка… Какво повече да желаеме за едно прелестно и разнообразно лято.

3. Спа зони

Спа центровете на Pulse Fitness са най-добре оборудваните и просторни в страната. Веднага след работа можете да се насладите на най-модерните уреди в конюнктура, която ще изтрие умората и ще освежи вашия ден.

Спа зоните, една от които SKY SPA с невероятна панорама към планината, обезпечават най-разнообразни благоприятни условия за цялостен релакс. Сауни, парна баня с шоков басейн, термо лежанки, римска баня, релакс зона с жив огън, водно огледало, термален римски басейн, хамам, джакузи, арома душове, масажни студиа…

4. Организирани кампове

Това несъмнено е спомагателна опция, която Pulse предлага на своите клиенти. Камповете включват проведени разходки измежду природата или нанагорнище на планински върхове, групови тренировки навън, здравословно хранене, уелнес процедури, специфични класове по йога и медитация, беседи с известни лектори и още доста други занимателни и потребни действия.

5. Голям набор от групови занимания с топ треньорите на България

Всеки ден клубните членове на Pulse Fitness & Spa имат опция да избират всред десетки разнородни групови занимания, които да удовлетворят потребностите на всеки един спортуващ човек: йога, фитбол, кросфит, боди пъмп, зумба, национални танци и т.н.

Това дава опция да разнообразим тренировките си и да включваме в спортната си стратегия друг вид извършения и занимания, без да е належащо да се записваме авансово за определената група, защото всички зали в обектите са извънредно просторни. Разбира се, треньорите на Pulse са водещите лица в сектора и имат самостоятелно отношение към всеки, с цел да се реализиран оптимални резултати.

 10 аргументи да изберем Pulse Fitness & Spa

6. Закрит плувен басейн

Закритият басейн с съвсем олимпийски размери е подобаващ, както през лятото, по този начин и през по-студените месеци, за всевъзможни аква занимания и феновете на водните спортове. Освен потребно, плуването е и прелестно занятие, което поддържа положителния тонус и може да замести цяла подготовка.

7. Открита кросфит зона

Все повече ценим хубавото време и тренировките навън. Pulse Fitness & Spa са се погрижили да ни обезпечат и открита кросфит зона. Това е единствена по рода си зона за открити тренировки, в композиция с лекоатлетическа пътека и висококачествено спортно съоръжение. През топлите месеци там се провеждат и спомагателни външни групови занимания с топ треньорите на веригата.

8. Постоянно обновяващи се фитнес уреди

Това е нещо като запазена марка за Pulse, защото те постоянно желаят да оферират на своите клиенти най-хубавото. Във всички обекти от време на време се подменят част от уредите с най-високо качество съоръжение, с цел да може всяка последваща подготовка да бъде още по-ползотворна и добра.

9. Безплатен солариум

С клубното си участие с Pulse Fitness & Spa феновете на шоколадовия тен могат да поддържат своя загар и визия целогодишно, защото към предлаганите услуги, които ни дават, има включен и безвъзмезден солариум без предел на употребяваните минути.

10. Възможност за заледяване на картата

Налага ти се да пътуваш или отсъстваш за по-дълго време? Няма проблем – в Pulse имаш опция да замразиш своето клубно участие, с цел да не ти тече срокът на картата за интервала, в който ти се постанова да отсъстваш. Това може да се случи както на място в обектите, по този начин и по телефон. Удобно е, нали?

# пулсирай

ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯТ ПРОЕКТ, ВЪРХУ КОЙТО НЯКОГА ЩЕ ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТИШ!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР