Все повече автомобилни марки в луксозния сегмента търсят верния начин

...
Все повече автомобилни марки в луксозния сегмента търсят верния начин
Коментари Харесай

Най-вълнуващите електрически автомобили в луксозния сегмент

Все повече автомобилни марки в първокласния сегмента търсят правилния метод за своята зелена промяна и в портфолиото им се появяват повече електрически коли. Кои от тях обаче са най-хубави и оферират най-високо качество по отношение на конкуренцията? Нека ви срещнем с най-отличителните образци за електрически автомобили, за които към този момент мечтаят милиони, написа Well.

Mercedes-Benz EQS580

Новият електромобил на Mercedes е един от най-високо оценените за 2022 г.  във всяко отношение. Той има впечатляващ пробег с едно зареждане от към 560 км, форсира до 100 км/ч за 6 секунди и предлага феноменално съоръжение. По отношение на последното EQS580 е определян като електрическият двойник на S-класата - най-луксозната моделна линия на Mercedes.



Снимка: Mercedes

В този автомобил погледът ви ще бъде незабавен привлечен от големия тъчскрийн, разпрострян се по цялото табло и редица съвременни функционалности – гласово ръководство, навигация с добавена действителност, футуристичен интерфейс и система за филтриране на въздуха в купето.

Lucid Air Dream Edition

Според списание Car and Driver, Lucid Air разполага с най-голямата гама от електрически автомобили на пазара. Този модел може да измине над 800 км с едно зареждане! Освен това е извънредно бърз – форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 2 секунди.



Впечатляващ е интериорът му. Някои го разказват като “имение ” и има аргументи да им повярвате. Всеки пасажер разполага с задоволително пространство за краката, както и седалка, оборудвана с функционалност масаж.

Porsche Taycan Turbo S

Taycan Turbo S е освен актуалният рекордьор на пистата Нюрбургринг за електрически коли, само че и един от колите с най-хубави характерности на ръководство. В интериора също нищо не липсва, което може единствено да радва.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Porsche Taycan (@porsche_taycan)

Мултифункционалният състезателен волан GT слага всички функционалности на автомобила на върха на пръстите на лидера. Taycan е оборудван още с гласов помощник като Siri или Alexa и реагира на композиция от гласови и сензорни команди.

Audi e-tron GT

Новото Audi e-tron GT има най-хубавия интериор в цялото портфолио от коли на немския производител. Купето е направено от висококачествени рециклирани материали. Всички седалки са с вентилация, отопление и функционалност за масаж. Автомобилът разполага и с панорамен покрив, виртуален интерфейс в кокпита и отлична звукова система, създадена от Bang & Olufsen.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Audi (@audiofficial)

Rolls-Royce Spectre

Първият модел в историята на английската марка, задвижван от електрически мотор. Премиерата на автомобила беше в средата на октомври 2022 година, тъй че някои детайлности към този момент остават незнайни, само че е мъчно да си представим, че Rolls-Royce ще пусне несъвършен артикул.

BMW i4

BMW i4  е оборудван с мощен мотор, който развива, според от версията, от 335 до 536 к.с. Предлага пробег до съвсем 500 км. Интериорът е в сходство с условията на клиентите на този първокласен сегмент.
       View this post on Instagram                      
A post shared by BMW (@bmw)

Tesla Model X Plaid

Tesla Model X във версия Plaid е най-скъпият автомобил в портфолиото на американския производител. Минималистичният му интериор прилича пилотската кабина на ракета SpaceX. Таблото разполага с голям 17-инчов сензорен екран с разграничителна дарба 2200 x 1300.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Tesla (@teslamotors)

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР