Все повече американски конгресмени стигат до извода, че продължаващият конфликт

...
Все повече американски конгресмени стигат до извода, че продължаващият конфликт
Коментари Харесай

Politico: Все повече американски конгресмени призовават за диалог с Русия за Украйна

Все повече американски конгресмени стигат до извода, че продължаващият спор в Украйна би трябвало да бъде преустановен посредством договаряния с Русия, написа.

Много републикански сенатори намерено споделят, че ще е належащо съглашение посредством договаряния, с цел да се постави завършек на продължаващата война на Украйна с Русия, защото ръководителят на Народното събрание Майк Джонсън се опълчва на гласуването за изпращане на спомагателна помощ на основния съдружник на Съединени американски щати.

„ Реалността в този миг, с която би трябвало да се надигнем, е, че тази война приключва с съглашение посредством договаряния “, сподели сенатор Марко Рубио, заместник-председател на комисията по разузнаване на Сената. „ И въпросът е – когато най-сетне схванаха това – когато най-сетне стигнем до този миг, кой има повече въздействие съветският президент Владимир Путин или Украйна? “

Сенаторът републиканец Дж. Д. Ванс споделя това мнение: „ Надявам се, че това ще докара до някакъв тип съглашение, при което Украйна ще може да избави страната си “, сподели той в изявление за изданието. Ванс добави, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън постоянно изостава с месеци в разбирането на действителността на място.

Лидерите на Републиканската камара до момента отхвърлят да свикат гласоподаване за спомагателна помощ за Украйна на фона на известията, че нейните войски са на привършване на боеприпасите против Русия. Някои от Републиканската партия на Сената упорстват тази камара да предприеме експедитивни дейности, с цел да изпрати подкрепления.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР