Все по-важно е качеството, но какво да подаряваме на Коледа?

...
Все по-важно е качеството, но какво да подаряваме на Коледа?
Коментари Харесай

Подаряваме най- много козметика и играчки

Все по-важно е качеството, само че какво да подаряваме на Коледа? Проучване на потребителските привички на един от порталите за онлайн търговия - Пазарувай демонстрира следното.

Изборът на подобаващ коледен подарък в никакъв случай не е елементарна задача. Заедно с етикета с цената от година на година все по-голямо значение придобива и отношението стойност-за-цена и качеството. Това последното повече от 60% от потребителите на интернет тази година смятат за второстепенно, написа bulgarianews. По същото време по отношение на подаръците и след това се придържаме към класиката.

И тази година се чака във всеки втори подарък да има най-малко един брой облекло, като това следват в надпреварата по известност - козметични артикули (45%) играчки (42%) мобилни телефони, таблети и аксесоари (31%) обувки (28%) артикули от развлекателната електроника (23%) книги, музика и филми (20%) часовници, бижутерия, спортни артикули (18%) компютърни средства (16%) артикули за дома и за майсторене (14%) кухненски машини и аксесоари (10%)

Заедно с материалните дарове обаче – изключително в кръга на младите консуматори на интернет – все по-популярни са ваучери за дарове (17%) дарове, свързани с пътешестване (12%) разнообразни билети (10%) а също по този начин и разнообразни изненади, свързани с цифрови артикули и абонаменти (7%).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР