Все по-усилено се твърди, че един от най-добрите волейболисти в

...
Все по-усилено се твърди, че един от най-добрите волейболисти в
Коментари Харесай

Вилфредо Леон в Перуджа срещу над 1 милион евро

Все по-усилено се твърди, че един от най-хубавите волейболисти в света - кубинската звезда Вилфредо Леон, ще напусне международния клубен първенец Зенит (Казан) след края на сегашния сезон и то в посока на водача в италианската Суперлига Сър Сейфти Конад (Перуджа).

Последните появили се клюки са, че " алените дяволи " са подготвени да извадят над един милион евро за подписа на 24-годишният кубинец. Парите би трябвало да дойдат от спонсор, който желае да усили личния си дял в клуба. По непотвърдена информация Леон сега получава към 1,4 млн. евро в Зенит.

Преди седмица президентът на Перуджа Джино Сирчи съобщи в изявление за авторитетния La Gazzetta dello Sport , че са подготвени с контракт за Вилфредо Леон, която е с по-ниска финансова страна спрямо сегашния му договор с казанци, само че с доста други положителни условия.

" На процедура той (б.р. Вилфредо Леон) напуща Казан и в случай че избере да има контракт, който е имал в Русия, той ще избере да отиде в Япония, Република Корея или Китай. В противоположен случай, ние сме на предната линия за контракт с него, с който той е осведомен. Той е с по-малко пари, само че с други позитивни аспекти ", показа Сирчи.

Очаква се бъдещето на Вилфредо Леон да стане ясно при започване на месец март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР