Все по-оплетена става историята на Елена, която изчезна заедно с

...
Все по-оплетена става историята на Елена, която изчезна заедно с
Коментари Харесай

24 часа: Мистерията около Елена и децата й в Истанбул: Хотелските камери спрели да записват точно преди изчезването им

Все по-оплетена става историята на Елена, която изчезна дружно с децата си в Истанбул пред три дни. Оказва се, че камерите в хотела, където семейството било отседнало, не могат да бъдат тествани, тъй като са спрели да работят три дни преди изгубването на майката с децата, написа " ".

На 48-мия час от изгубването на дамата и децата й турските управляващи съобщили на бащата, че не са прегледали и записите от магазини и заведения за хранене в региона, с цел да видят накъде е тръгнала.

Никакво подпомагане от Турция, обяснява брачният партньор на Елена.  

Дадоха ми едно листче, на което посредством преводач установихме, че написа: " Станислав Станев е подал сигнал, че фамилията му е изчезнало на 27-и август. Напуснали са хотела и ги няма. Ще ги търсям посредством следене на телефони, местоположения тъй наречените ". Нищо не търсят. Седят и чакат да се появят. Това е подигравка. Няма данни да е минала нито границата на Беларус, нито тази на България. Може да е някъде в Турция. "

Станев споделя, че всички медии са го цитирали неверно по отношение на времето, в което тя е изчезнала:

" Написах 19,30 GMT, само че никой не обърна внимание на това " GMT " (Greenwich Mean Time), което значи 22,30 ч. Дори не направиха бърза инспекция, с която да открият разликата в часовото време в обособени страни. "

Още 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР