Все по-често виждаме Марго Роби на всякакви публични събития. И

...
Все по-често виждаме Марго Роби на всякакви публични събития. И
Коментари Харесай

Марго Роби отново събра всички погледи

Все по-често виждаме Марго Роби на всевъзможни обществени събития. И нямам по какъв начин другояче да е, поради, че където и да се появи, актрисата постоянно съумява да притегли вниманието. Дали с нова звездна роля или със зашеметяваща визия.
 Стефанос Циципас, Марго Роби и предлагането, което тенисистът насочи към актрисата
Неприличното предложение, което получи Марго Роби

Или пък не е толкоз непристойно...

Затова не е учудващо, че наличието на 32-годишната звезда на круизното шоу на Chanel още веднъж накара всички да приказват нея. Модното събитие, което се организира в Лос Анджелис на 9 май, отпразнува новата сбирката на марката за летния сезон, прецизира Hollywood Life.

А когато става дума за мода, едва ли има някой по-подходящ от Марго. За случая тя бе съчетала ловко семплото и предизвикателното. Светъл деним, разкроен в дължините, смесен с черно горнище на бански. Акцент бе жилетката, обсипана с камъни и мъниста, над която се свободно се спускаше косата, завършена на леки талази. Визията бе приключена с изчистена дребна черна чанта и отворени обувки.

Но безспорно най-привлекателният `аксесоар` на актрисата бе нейната чаровна усмивка. Която тя обилно раздаваше на останалите присъстващи звезди, измежду които се открояваха София Ричи, Парис Хилтън, Кристен Стюарт.

По-рано този месец Марго направи още една забележителна поява на значимо събитие. На тазгодишната Met Gala тя изглеждаше безусловно зашеметяващо в черната роклята с едно рамо и транспарантен корсет на талията - дело още веднъж на Chanel.
 Марго Роби и Райън Гослинг в първия филмов откъс на
Марго Роби и Райън Гослинг в " Барби " - по-сладникави от предстоящото

Първи официалнен филмов откъс на кино лентата

Но най-вече се шуми в последно време към Роби поради присъединяване ѝ в холивудската продукция " Барби ". Филмът ще бъде по кината от 21 юли, само че Марго, както и екранният ѝ сътрудник Райън Гослинг към този момент интензивно го промотират - обличайки за задачата даже сладките, само че много неуместни костюми на Барби и нейния обичан Кен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР