Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото

...
Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото
Коментари Харесай

Колко добре изглежда Брук Шийлдс по бански

Все по-често чуваме да се споделя, че 50 е новото 30. И въпреки всичко, съгласно нас става въпрос по-скоро за изключения при някои дами - каквото и да си приказваме, извънредно мъчно е 50-годишна жена да наподобява по-добре от 30-годишно момиче.

Колкото и старания да поставяме за тялото се, както и добре да се грижим за него, годинките си споделят своето, а дребните признаци, че остаряваме, с всеки минал ден стават все по-забележими.

Ако обаче съблюдаваме избран хранителен режим и спортуваме постоянно, можем и да изглеждаме в действителност удивително, а с фигурата си да караме доста млади девойки да ни завиждат.

View this post on Instagram
A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on May 26, 2020 at 10:21am PDT

Типичен образец за добре поддържана жена на 50+ години е Брук Шийлдс. Актрисата навършва 55 на 31 май, само че за годините си наподобява в действителност удивително. Преди няколко месеца тя съумя да ни смае със страхотни фотоси по бански, а в този момент още веднъж ни демонстрира плътно тяло в профила си в Instagram.

View this post on Instagram
A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on May 23, 2020 at 8:28am PDT

Актрисата не се тормози да показва по какъв начин поддържа тази съвършена фигура. Малко преди да показа фотосите си по бански, тя качи видео, в което демонстрира една от тренировките си.
 Брук Шийлдс и какъв брой добре наподобява актрисата на 54 години
Колко секси е Брук Шийлдс на 54

Актрисата показва в какъв брой добра форма е
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР