Все по-близко сме до момента, в който ще видим триумфалното

...
Все по-близко сме до момента, в който ще видим триумфалното
Коментари Харесай

Ким Катрал заяви, че никога няма да се сбогува напълно със Самата

Все по-близко сме досега, в който ще забележим триумфалното завръщане на обичаната на всички сексапилна пиарка Саманта Джоунс - в продължението на " Просто ей по този начин ". А Ким Катрал, която съвършено се превъплъщава в облика, разкри някои " вътрешни " детайлности за идното си присъединяване.
 Саманта Джоунс се завръща в
Условията на Ким Катрал да взе участие в " Просто ей по този начин "

Ще се съберат ли Кари и Саманта на екран

В изявление за предаването Today with Hoda & Jenna Катрал описа за ролята на Саманта и за това, че тя още веднъж ще оживее, въпреки и единствено за момент. Кадърът с Катрал ще се появи на финала на сезон 2,  когато Саманта ще организира телефонен диалог с основната героиня Кари.

За сцената, Ким употребява истинската дизайнерка на костюми от " Сексът и градът " Патриша Фийлдс. " Тя ми сподели, че хората ще бъдат щастливи да видят още веднъж емблематичната героиня, тъй като e толкоз занимателна ", сподели Катрал.

Така Фийлд се насочва, дружно с другари и сътрудници на  към Bergdorf Goodman - първокласният магазин за висша мода в Манхатън. Целта е да открият " най-страхотния костюм ", пасващ на Саманта. А с цел да завършат уместно екранния искра на героинята, се причисляват и стилистите от " Сексът и градът " - гримьорката Кира Панченко и фризьорът Райън Трийгстад.

" Чувствах се по този начин, като че ли се потопих в предишното. Беше един прелестен следобяд, който приключи с чаша ужасно мартини ", сподели Ким за прекарването. А на въпроса дали това е началото на по-активното ѝ присъединяване в сериала, актрисата призна: " Ще стигна и до там ".

" Не мисля, че в миналото ще се сбогувам напълно със Саманта ", добави тя. " Аз постоянно се обвързвам прочувствено към героите си. Тя ми е дала толкоз доста и аз съм ѝ извънредно признателна. "
 Как Сара Джесика Паркър уважи починалия си сътрудник Уили Гарсън в
Как Сара Джесика Паркър уважи починалия си сътрудник Уили Гарсън в " Просто ей по този начин "

Станфорд Блач продължава да живее в сериала

Сезон 2 на " Просто ей по този начин " към този момент се излъчва в платформата на HBO Max, напомня InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР