Все още сме в летен режим, въпреки че тук в

...
Все още сме в летен режим, въпреки че тук в
Коментари Харесай

Ще има ли застудяване в края на август?

Все още сме в летен режим, макар че тук в София грее слънце, в централната част от страната се развива купесто-дъждовна облачност. Има местни интензивни превалявания. Те са напълно краткотрайни. Такова ще остане времето и при започване на идната седмица. Температурите още малко ще се покачат. До края на август температурите ще са високи. Това съобщи синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Стойчева за " Твоят ден " по Нова нюз.

" През днешния ден вероятността за превалявания е много по-малка. В обособени региони в източна България и в планините към момента може да превали. В събота и неделя ще има най-вече слънчево време. Температури са сред 31 и 37 градуса. Не е изключено местни краткотрайни неинтензивни превалявания в планините да има. Но те няма да трансформират главния безоблачен темперамент на времето през почивните дни ", изясни метеорологът.

По думите ѝ в края на месеца през страната да премине леден атмосферен фронт. И това ще намали температурите. " В Западна България температурите ще паднат по-съществено - с 5-7 градуса. Ще останат под 30 градуса ", изясни тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР