Все още сме под един покрив с Орхан, докато продадем

...
Все още сме под един покрив с Орхан, докато продадем
Коментари Харесай

Шок! Орхан Мурад кръшкал на жена си 15 години, той поиска развод!

" Все още сме под един покрив с Орхан, до момента в който продадем жилището. Много го молих да го прехвърлим на детето, само че той отхвърли. Сърцето ме боли, че бащата на Сузанита не мисли по този метод. Орхан не желае да остави нищо на Сузи. Казва: „ Тя навърши 18 години, да се оправя “, твърди Шенай , някогашна към този момент брачна половинка на фолк легендата Орхан Мурад. „ Много съм разочарована от Орхан. Може да е страховит музикант и текстописец, душата на компанията с другари на маса, само че има минуси, които на нас със Сузи, като брачна половинка и щерка, не ни харесват. Апартаментът в Пловдив към този момент сме го оповестили за обмен. Спешно ще би трябвало да си търсим апартамент със Сузи по-късно. Много неточности направи той. Когато Сузи беше на три годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още много. Прощавала съм в името на фамилията “, добавя тя.

Парадоксално или не, бракоразвод ът сред двамата поискала не Шенай , а Орхан.

„ Орхан изиска бракоразвод с мен. Всички общи пари, които сме проработили, остават в неговата сметка “. Орхан платил лекуването на Сузанита в клиника за наркозависими, а след това пристигнал да я види няколко пъти, до момента в който престоявала там.

Отношенията сред съпрузите толкоз се влошили, че си стигнали до такава степен Орхан да насърчи жена си да си откри различен за квит. Тя е безапелационна, че не е била с изпълнителя поради парите му, написа " България през днешния ден ".

„ Имах богат другар в Дубай, който оставих, с цел да мога да съм с Орхан, да му оказвам помощ, да тръгнем от нулата, даже от минуса, тъй като беше ограбен от някогашната си жена ", отсича Шенай.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР