Собственикът на отбора на патриотите от Нова Англия Робърт Крафт

...
Собственикът на отбора на патриотите от Нова Англия Робърт Крафт
Коментари Харесай

Робърт Крафт на патриотите: Анти-израелските протести „плашат много хора“

Собственикът на тима на патриотите от Нова Англия Робърт Крафт прикани американците да приказват намерено против омразата в колежите в Съединени американски щати през последните седмици.

Крафт се появи в " Hannity " на Fox News Channel в сряда вечер, до момента в който се приготвя да пусне реклами на цяла страница в няколко вестника в цялата страна по-късно тази седмица.

„ Мисля, че нашите университети бяха едно от нашите конкурентни преимущества като страна и мисля, че това, което се случва в този момент в цяла Америка, плаши доста хора “, сподели Крафт.

Собственикът/инвеститор на New England Revolution Робърт Крафт с членове на фамилията, които търсят освобождението на околните си в Газа преди мача сред New England Revolution и FC Cincinnati, 17 март 2024 година, на стадион Gillette във Фоксбъро, Масачузетс. (Fred Kfoury III/Icon Sportswire посредством Getty Images)

„ Те желаят да знаят, че ще спечелим тази борба. И аз просто запитвам „ Вие положителни слушатели ли сте на кого му пука...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР