Все още плюя кръв, имам вътрешни наранявания и болки по

...
Все още плюя кръв, имам вътрешни наранявания и болки по
Коментари Харесай

Пребитата от траурен агент Мария: Все още храча кръв! (ВИДЕО)

„ Все още храча кръв, имам вътрешни пострадвания и болки по цялото тяло. Не съм в съвършено положение, както настояват някои “, съобщи Мария Русчева – пребитата от погребален сътрудник млада жена от Бургас.

Днес би трябвало да я приспят, с цел да я подложат на нова намеса и да видят от кое място кърви дамата.

„ Майката на Васил – индивидът, с който пребивавам четири години на фамилни начала, твърди, че нищо ми няма… А виждате, че съм цялата в синини и в болница “, показа още Мария, която е и майка на 4-годишно момченце.

Стана ясно, че любовен триъгълник е мотив за последното безчовечие, а Мария упорства да каже, че не е изнудвала семейство Киричеви за пари, упорства да не я заплашват.

Тази нощ майката на дребното момченце не е мигвала в болничното си легло в отделението по „ Гръдна хирургия “ в МБАЛ „ Бургасмед “. След всичко, което се оповести за случилото се с нея през вчерашния ден и късно вечерта, 25-годишната Мария Русчева настоя да приказва и да каже истината.

С мъжа й Васил Киричев (29 години) двамата са съсобственици на погребалната организация „ Вивасват “.

„ Действително за утежняването на връзките ни роля изигра и фамилна наша другарка, която от известно време е държанка на Васил “, уверена е Мария, която удостовери, че до края на лятото са били разграничени с Киричев, само че по-късно се събрали още веднъж.

Тя сподели чатове от началото на октомври сред Васил и тази жена и е уверена, че той не можел да вземе решение с коя от двете да продължи живота си. Това го изнервяло и вадело от релси.

На 11 ноември, броени дни преди побоя, Васил и Мария направили кръщене на 4-годишния си наследник. Не поканили посетители. Това бил последният им опит да се съберат в общата им квартира в блок 393 в ж.к. „ Меден рудник “, само че и вечерта преди кръщенето той още веднъж я пребил грубо.

Жената сподели фотография от главата си, на която е маркирана и дата. Казва, че я удрял грубо с юмруци в главата.

„ Прощавах доста, само че колкото и да го обичам, не би трябвало да прощавам! И дано повече дами видят това видео, с цел да не се случват такива неща. Още след първия ден в ареста той ми се обади и сподели, че съжалява и ме обича! “, показа още пред Флагман Мария.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР