Все още няма задържан за - разстрелян късно снощи с

...
Все още няма задържан за - разстрелян късно снощи с
Коментари Харесай

Продължава издирването на заподозрян за убийството на Мартин Божанов Нотариуса

Все още няма арестуван за - разстрелян късно нощес с няколко изстрела по тялото.

Цяла нощ е траяла работата на следствените екипи на мястото на закононарушението в столичния квартал " Горна баня ".

В издирването е включен целият запас на Столичната дирекция на вътрешните работи -бяха ситуирани патрули на изходите на София, а коли бяха спирани всеобщо за инспекция. Вечерта на 31 януари беше планувано огромно полицейско обучение в центъра на София, само че то е било неотложно анулирано след убийството на Божанов.

Сигналът за стрелбата е получен малко преди 20ч. На място е била 68-годишна жена - по непотвърдена информация майката на Божанов, както и двете му деца.

„ Този човек е бил забавен през годините.. Работи се интензивно и за имотни измами. Не мога да кажа за прокурорски рекет. Имаме подадени сигнали от магистрати, които не са прокурори. Няма обвинени “, съобщи на ексклузивен брифинг градският прокурор на София Илиана Кирилова.

Кирилова добави само, че по случая се разпитват очевидци, само че не даде повече елементи за това дали има обвинявания против него и кои са жертвите на заканите му. Тя уточни още, че Божанов е бил разследван за имотни измами - още веднъж без да заяви какво се е случило по това произвеждане.

Божанов е един от първите клиенти на Комисията за нелегално добито имущество. Интервю с него е извършено в границите на следствие на по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за лихварство.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР