Все още няма следа от Александър. По данни на бащата

...
Все още няма следа от Александър. По данни на бащата
Коментари Харесай

Все още няма следа от малкия Александър

Все още няма диря от Александър. По данни на бащата има индикации, че майката ще се върне в България. Малкият Сашко е разгласен на територията на цялата страна. Версиите по които са работи са повече от една “, съобщи старши комисар Павел Млеканов във връзка продължаващото търсене на дребния Александър от Перник.

Има подадени над 39 сигнала, разпитани са околните на детето, навиците на детето и не са събрани доказателства, които да сочат, че детето е жертва на закононарушение.  Александър въпреки това неведнъж е бягал.

Бащата не е подлаган на детектор на лъжата, а единствено е разпитван. „ Показанията в качеството на очевидец не са спорни и кореспондират с останалите свидителски показания. Детето е откривано на разнообразни места според на това, къде е било изгубено, само че е било за малко, като не се е стигало до интервенция на полицията. Няма данни да се е возил на градския превоз “, съобщи наблюдаващия прокурор и добави, че всички качени се преглеждат, както и записи от разнообразни устройства. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР