Все още няма предпоставки за разрешаване на ситуацията в Украйна

...
Все още няма предпоставки за разрешаване на ситуацията в Украйна
Коментари Харесай

Песков: Няма предпоставки за разрешаване на ситуацията в Украйна с политически и дипломатически средства

Все още няма предпоставки за разрешаване на обстановката в Украйна с политически и дипломатически средства, тъй че специфичната военна интервенция продължава, задачите й ще бъдат реализирани, сподели прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

 „ За Русия най-важното е постигането на задачите, които стоят пред нас и които бяха дефинирани от президента. И тези цели ще бъдат реализирани. Има избрани старания процентът на реализиране на тези цели да се преведе в политическо и дипломатическо русло, само че към този момент, за жалост, предпоставките не са по този начин, тъй че специфичната военна интервенция продължава “, сподели представителят на Кремъл.

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че не знае къде се намира в този момент създателят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин.

Песков също не отговори на въпроса дали си коства да се чака оставката на длъжностите на силите за сигурност и военните, които или са общували с Пригожин, или са имали някаква връзка с него: „ Този ​​въпрос безусловно не е в моите преимущества. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР