Руските власти задържаха американски войник на активна военна служба, съобщиха

...
Руските власти задържаха американски войник на активна военна служба, съобщиха
Коментари Харесай

Американски военен е задържан в Русия за кражба от гадже - рускиня

Руските управляващи задържаха американски боец на дейна военна работа, оповестиха локалните правосъдни управляващи.

Военнослужещият, арестуван през вчерашния ден по обвиняване в незаконно държание, е бил задържан за кражба от управляващите във град Владивосток в съветския Далечен изток, се споделя в изказване на районната работа на министерството на вътрешните работи, съобщи Българска телеграфна агенция.

От американската войска обявиха, че са били осведомени за задържането, само че не показаха името на боеца.

Министерството на вътрешните работи на Русия не разпознава обвинения като военнослужещ, не посочва името му и не прецизира националността му, само че уточни, че е на 34-годишна възраст.

Позовавайки се на пресслужбата на съда, съветската държавна новинарска организация РИА заяви, че боецът, който съдът разпознава като Гордън Блек, би трябвало да бъде държан в ареста до 2 юни.

Ведомството също по този начин заяви, че 32-годишна жена е подала сигнал против обвинения, с който се е срещнала в Южна Корея, където е работила по това време. Двамата почнали връзка и откакто дамата се върнала във Владивосток, мъжът ѝ пристигнал на посетители на 10 април. Няколко дни по-късно обаче двамата се скарали.

След като мъжът си тръгнал от вкъщи ѝ, дамата открила, че липсва неустановена сума пари, и съобщила за случилото се в полицията. Според Министерството на вътрешните работи мъжът е бил задържан в локален хотел, като управляващите са открили, че бил закупил самолетни билети, възнамерявайки да избяга в родината си.

Руският всекидневник " Известия ", заяви, че боецът е откраднал от 200 000 рубли (2196 американски долара) от въпросната жена. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР