Все още не са известни мотивите за неадекватното поведение на

...
Все още не са известни мотивите за неадекватното поведение на
Коментари Харесай

Общо три обвинения са повдигнати на бургаския джигит и баща му

Все още не са известни претекстовете за несъответстващото държание на 20-годишния Иван Чонтов, който по пътя от Бургас до с. Равадиново, пробвайки се да избегне полицейска инспекция.

Това стана ясно на взаимен брифинг на Директорът на ОДМВР - Бургас старши комисар Калоян Калоянов и административния началник на Бургаска районна прокуратура - Мария Маркова.

Оказва се, че бургазлията отказал да даде кръвна проба за алкохол и опиати, само че такава следва да бъде изискана по реда на Наказателно-процесуалния кодекс. Не е ясно за какво е отказал в случай, че му бе изработен полеви тест, който даде негативен резултат и за двете.
 Заловиха водача дезертьор, блъснал шест коли и рейс в Бургас
Заловиха водача дезертьор, блъснал шест коли и рейс в Бургас

Издирването му продължи над 12 часа

Предявени са две обвинявания към Иван Чонтов, а Районна прокуратура - Бургас следва да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Бащата на 20-годишния джигит стана ясно през вчерашния ден, откакто опитал да повлияе на очевидците по досъдебното произвеждане и да трансформират първичните си показания. На родителя също е повдигнато обвиняване, а срокът на задържането му е повишен до 72 часа. Предстои да бъде поискана и непрекъсната мярка " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР