Все още не е ясно кой ще бъде новият, 46-и,

...
Все още не е ясно кой ще бъде новият, 46-и,
Коментари Харесай

Танцът на Тръмп - лебедова песен или триумф? Вижте го!

Все още не е ясно кой ще бъде новият, 46-и, президент на Съединените щати. Освен устните престрелки, стартира даже едно характерно надцакване, което смятахме за български способ. Според Доналд Тръмп демократите се пробват „ да откраднат изборите “. Според Джо Байдън пък, демократите са на път да спечелят  вота " почтено и  неопровержимо ".

Тръмп към този момент избърза обаче да се поздрави и да означи триумф. „ Голяма победа! “, написа той в Туитър, при което платформата реагира, като маркира поста му за подвеждащ, тъй като резултатите не са подготвени.

Докато гласовете към момента се броят, ние можем да потанцуваме. Така както го прави Тръмп, да вземем за пример. При това в деня, който може да му е финален като държавен глава. Досегашният президент на Щатите качи в Туитър видео, което демонстрира по какъв начин танцува на фона на химна на Village People " YMCA ". Вече е известно, че той е ревнив почитател и на друга ария на групата – „ Macho men ”. За по-малко от 24 часа танцът на Доналд Тръмп е изгледан от над 10 милиона души.

 

VOTE! VOTE! VOTE!pic.twitter.com/85ySh1KYkh
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 3, 2020
 
 Foreign Policy: Ако Тръмп завоюва, Америка може да замязя доста на България
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР