все още не е на нивото на , но може

...
все още не е на нивото на , но може
Коментари Харесай

Погба: Не сме на нивото на Ливърпул, но можем да станем шампион

към момента не е на равнището на, само че може да завоюва купата, в случай че футболистите съумеят да останат съсредоточени и да покажат най-хубавото от себе си, декларира халфът в особено изявление за “Скай Спортс”.

Двата отбора ще се изправят един против различен в неделя от 18:30, а “червените дяволи” са на първото място в класирането на три точки зад първенците. Французинът счита, че точно в такива мачове играчите на би трябвало да потвърдят, че са същински кандидат - когато се изправяш против най-хубавите и се опитваш да ги победиш.

“Ние се подобрихме доста и продължаваме да го вършим, само че към момента сме много млад тим. Очевидно е, че не сме на същото равнище като Ливърпул, тъй като те са първенците и не престават да печелят. Ще бъдем на тяхното равнище, когато ние спечелим купата. Ако искаш да си най-хубавият, би трябвало да печелиш против най-хубавият и ние желаеме да го създадем. Знаем какъв брой положителни бяха те през последните години, какъв брой доста качество имат и по какъв начин играят, това ще е доста сложен мач. Няма да е елементарно, само че просто би трябвало да останем съсредоточени и да опитаме да останем на върха. Мисля, че можем да спечелим купата, в случай че запазим фокуса си, само че това важи за доста тимове - желаеме да бъдем на най-високо равнище, само че още сме надалеч от там,” декларира международният първенец с Франция.
Премиър лийг 18 кръг, сряда 20 януари  Фулъм 22:15предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР