Все едно два лъва се биеха помежду си, пълна лудост!,

...
Все едно два лъва се биеха помежду си, пълна лудост!,
Коментари Харесай

Щастливият Клоп: Пълна лудост! Все едно два лъва се биеха помежду си

" Все едно два лъва се биеха между тях, цялостна полуда! ", това възкликна щастливият Юрген Клоп, откакто неговият Ливърпул победи Челси с дузпи и завоюва за рекорден 9-и път в историята шампионата за Купата на лигата в Англия.

" Дори в професионалния футбол би трябвало да има място за усеща. Куивийн Келехър е младо момче, играе във всички шампионати, какво да върша? Аз съм две неща - професионален управител и човек, а в този случай завоюва индивидът. Той го заслужава. На подготвителния център имаме стена, върху която са всички вратари, които са спечелили нещо и Куивийн попада в нея, по този начин би трябвало да бъде. Абсолютно ужасно ", сподели Клоп след мача на " Уембли ", извоюван трагично с 11:10 при дузпите като точно вратарят Келъхър вкара последната, до момента в който аварийният пазач на " сините " Кепа пропусна.
 Ливърпул завоюва
4 анулирани гола, 21 вкарани дузпи и един печален вратар - Ливърпул надделя Челси в героичен край за " Карабао Къп "!

Кепа се оказа огромният антигерой на " Уембли "

" Щастлив съм, че хората честват нещо сходно. Челси е необикновено мощен, сбихме се един с различен. Това е началото, не сме глупави. Трябва да имаме и шанс, какъвто имахме, защото можеше да бъде и 5:5. Те започнаха по-силно, по-късно ние се съвзехме и бяхме по-добри. През второто полувреме беше същото. Челси сътвори две доста хубави положения, по-късно ние още веднъж взехме нещата в свои ръце, а най-после всички бяхме доста изтощени, само че трябваше да удържим до края. След това пристигнаха дузпите, които бяха най-впечатляващите, които съм виждал. Наистина ужасно бе да спечелим по този метод. Изминахме целия този път като тим и това доста ми хареса ", съобщи Клоп, който употребява 32-ма разнообразни играчи по време на шампионата.

" Би било ужасно, в случай че имах още играчи в групата за мача. Днес трябваше да взема някои сложни решения, само че събрах играчите, в това число и тези, които не попаднаха в групата и им споделих, че те са моят тим. В това число включвам и Тайлър Мортън, който бе с лека травма, Конър Брадли, Харви Блеър, Елайджа Диксън-Бонър, който също записа няколко минути, както и Адриан, който ни избави задника против Престън. Цялото пътешестване бе необикновено. Без Такуми Минамино и Дивок Ориги и техните голове, нямаше да сме тук. Губехме с 1:3 от Лестър и множеството хора ни бяха отписали, само че ние направихме поврат и спечелихме с дузпи. След това трябваше да променим метода. Направихме 0:0 с Арсенал вкъщи и нямаше нищо положително, само че в реванша отидохме там и спечелихме по превъзходен метод. Така стигнахме до днешния край с Челси ", напомни германецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР