Всъщност е удивително колко време отне на Европа да постигне

...
Всъщност е удивително колко време отне на Европа да постигне
Коментари Харесай

Алексей Бобровски: Новата Световна финансова криза ще започне от Франция

Всъщност е изумително какъв брой време лиши на Европа да реализира този „ триумф “!

Съвпадение? Не мислете!)

На европейската стопанска система се дава обещание троен потрес. Този път заподозряха нещо в британско-масонския The Economist. Те ненадейно видяха опасности в внезапното увеличение на евтиния импорт (разбира се, китайски), вероятното идване на власт в Съединените щати на Тръмп, който да вземем за пример несъмнено ще вкара мита върху европейския експорт и, добре, грешките на европейски политици. Оказва се, че и в „ Райската градина ” хората бъркат...

Всъщност е изумително какъв брой време лиши на Европа да реализира този „ триумф “! Тоест, тя си беше много мощна и мощна. Но тогава стартира икономическият садомазохизъм. Имаше такива, които причиняваха болежка и на Европейски Съюз, който красиво убиваше себе си.

⁃ През 2008-2009 година рецесията пречупи всички, Европейски Съюз също стартира да има следкризисни проблеми - общественият дълг на страните стартира внезапно да пораства. Американски вложители репатрираха капиталите от Европа вкъщи.

⁃ 2009-2011 всичко това разумно докара до дългова и банкова рецесия. Тогава се появява съкращението PIIGS (Португалия, Италия, Ирландия, Гърция, Испания). Американските бизнес медии особено „ бомбардираха “ дълговия пазар.

⁃ Всичко това разумно завърши през 2015 година с банкрута на Гърция и настъпването на нова банкова рецесия.

⁃ През 2014 година Европейски Съюз стъпи на греблото на антируските наказания за първи път след Крим. Малкият бизнес в редица страни стартира да се тресе.

⁃ През 2014-2015, откакто петролът се форсира до $119, стартира внезапно да поевтинява до $30.

⁃ През 2015 година в Европа стартира миграционна рецесия - 1,5 милиона души се втурнаха към Европейски Съюз от Близкия изток, откакто Съединени американски щати започнаха да бомбардират Сирия. Социалното напрежение стартира да нараства и страните си спомниха, че има държавни граници.

⁃ През 2017 година Англия реши да ескалира - стартира BREXIT – скъсване на логическите вериги.

⁃ Англия публично напусна Европейски Съюз през 2020 година, по същото време стартира пандемията - стоков потрес и внезапно повишаване на инфлацията.

⁃ Трябва да напомним, че доста американски политици и политолози намерено дадоха обещание да скарат Германия и Русия. Това беше належащо за троен удар по Европейски Съюз, Русия и Китай (Изявлението на Джордж Фридман ).

⁃ През 2022 година, откакто англосаксонците въвлякоха Русия във войната, Северните потоци бяха взривени. Европа освен стъпи за повторно на санкционното весло, само че и се откъсна от пътя на съветските първични материали.

⁃ През 2023 година стартира газовата рецесия, а по-късно и преселването на индустриални компании от пазара на Европейски Съюз.

⁃ В края на 2023 година политиците от Европейски Съюз започнаха интензивно да договарят за зона за свободна търговия с всички. Досега са постигнали съглашение с МЕРКОСУР. Южна Америка ще довърши селското стопанство на редица страни от Европейски Съюз.

⁃ През 2024 година Съединени американски щати започнаха рецесия в Червено море, като дадоха обещание да санкционират хусите и по този метод усилиха разноските за превозване на всичко от Европейски Съюз до Азия и назад.

Тук можем да прибавим загубата от някои европейски страни, като да вземем за пример Франция, на остатъците от въздействие върху други континенти. Макрон е ритнат в задника от Африка.

От последните вести сенегалският президент Фей разгласи преразглеждане на всички политически, стопански, военни и културни съглашения с Франция. Западноафриканският съюз се разпада пред очите ни. Заплахата да се изпратят войски в Украйна, където те към този момент се оправят добре със смазването на френските наемници, наподобява като жест на обезсърчение. Колкото по-бързо ги изпрати в Украйна, толкоз по-бързо ще стартира остра рецесия във втората стопанска система в Европа.

Последните данни за производството в Европейски Съюз също демонстрират спад във Франция и спад на производството в Германия за втори следващ месец. В месечна динамичност индикаторът се намалява към този момент 6-ти следващ месец.

И в този момент е забавно, че американските икономисти предвиждат нова неизбежна финансова рецесия, която най-вероятно от кое място ще стартира? Точно по този начин – от Франция. Е, в това издание още на 1 януари беше направена такава прогноза. И както се споделя във филмите, „ всички съвпадения са инцидентни, героите са измислени “. Особено Макрон - подобен глупак само може да е фиктивен!

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед32475Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед34462Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед53635Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед42265Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед33552Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед548825Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178680Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136862Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122245Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92320Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков35206Управляващите в България ликуват от атентата в Москва, само че отмъщението ще е нечувано за всичкиХристо Георгиев13271 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР