Времето за паркиране на станциите за зареждане на електромобили ще

...
Времето за паркиране на станциите за зареждане на електромобили ще
Коментари Харесай

Такса за блокиране на зарядните станции в Германия!

Времето за паркиране на станциите за зареждане на електрически автомобили ще е лимитирано. Ако превишите времето за паркиране, ще би трябвало да платите в допълнение, като на станциите има разнообразни осведомителни табели.

Синьо-белият знак за паркиране може да се комбинира с подобаващи спомагателни знаци, с цел да се разреши паркиране и зареждане на електрически транспортни средства при избрани условия, които постоянно налаган ограничаване във времето.

„ Шофьорите на електрически коли, които паркират за зареждане, би трябвало деликатно да ревизират знаците на паркинга “, поучава Пиеро Скаци, механически специалист в ADAC Hessen-Thüringen. „ Някои снабдители на публични станции за зареждане начисляват спомагателна такса, в случай че пространството се употребява по-дълго от нужното с електрическата кола. Това е, с цел да се предотврати блокирането на станция за зареждане за други консуматори. В последна сметка това не е паркинг! “

Нивото на тази такса за блокиране зависи от доставчика и не постоянно е лимитирано до оптималната сума. Обществените станции за зареждане би трябвало да бъдат налични за допустимо най-вече хора. Тук става дума за правдивост и освобождение на станцията за зареждане за идната кола допустимо най-бързо след зареждането.

Въпреки това би трябвало да е ясно на потребителя по кое време и на какво равнище ще бъде начислена такса за блокиране. В допълнение, такава такса би трябвало да бъде анулирана през нощта, в случай че е допустимо от съображения за разумност. Досега няма обединен график на таксите, потребителят може да го откри на уеб страницата или в приложението на обособения снабдител.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР