Времето в Пловдив ще остане студено и днес температурите няма

...
Времето в Пловдив ще остане студено и днес температурите няма
Коментари Харесай

Времето в Пловдив остава студено и днес, но следва повишение на температурите

Времето в Пловдив ще остане студено и през днешния ден температурите няма да се разграничават доста от вчерашните. Очакваните сутрешни показания на термометрите ще бъдат сред минус 2 и нула градуса, а следобедните температури няма да надвишават 5-6 градуса. Слънцето страхливо ще стартира да се демонстрира и в идващите дни, до края на седмицата градусите прогресивно ще вървят нагоре.
Прочетете още
Над страната преди обяд на доста места в равнините и котловините ще бъде мъгливо, като усъвършенстване на видимостта ще настава в следобедните часове. Над планинските региони през целия ден ще бъде слънчево. Максимални температури сред 4° и 9°, в София - към 7°. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-високо от междинното за декември.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, по билата до сдържан, североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд на доста места ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максимални температури: 7°-9°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР