Времето в Пловдив и днес ще остане студено за сезона.

...
Времето в Пловдив и днес ще остане студено за сезона.
Коментари Харесай

Валежите в Пловдив спират до обяд, температурите леко се повишават

Времето в Пловдив и през днешния ден ще остане студено за сезона. Валежите от дъжд ще спрат още преди обяд и температурите ще се покачат по отношение на през вчерашния ден. Очакваните оптимални стойности са към 1-2 градуса, а оптималните 11-12 градуса.

Над цялата страната ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, в регионите над 500 м н.в. от сняг. През деня преваляванията ще намалеят като обсег и активност, а и облачността над доста региони краткотрайно ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Ще се задържи студено за април с минимални температури сред 0° и 5°, в обособени котловини и пониски; оптималните температури ще бъдат сред 8° и 13°. В София минимална температура към 0°, оптималната към 9°.

Над планините ще доминира облачно време, денем с краткотрайни разкъсвания на облачността. На доста места ще превалява сняг и ще се образува снежна завивка. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, денем с краткотрайни разкъсвания. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър, който денем ще се ориентира от юг. Максимални температури на въздуха: 10°-11°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР