Времето в първите дни на август ще ни побърка. Ще

...
Времето в първите дни на август ще ни побърка. Ще
Коментари Харесай

Времето ще ни побърка. 40 градуса, но и бури

Времето в първите дни на август ще ни побърка. Ще забележим всичко в границите на една седмица – и 40 градуса, и нови летни стихии.

Неделята ще е слънчева и гореща с температури следобяд сред 31 и 36-37 градуса. В часовете следобяд по планините на Западна България облачността ще е по-плътна с капацитет за слаби валежи.
-->
През нощта и в понеделник над страната ще минава леден атмосферен фронт – първо в Северозападна, след това в Централна и Източна България ще се оформят гръмотевични процеси с местни, краткотрайно интензивни превалявания, внезапни пориви напразно и градушки. Дневните температури в понеделник ще доближат следобедни стойности сред 28 и 33 градуса.

В хода на идната седмица времето ще е типично лятно – с температури сред 32 и 37 градуса. Към края на интервала в обичайно горещите точки на страната към 40 градуса.

Едва в края на идващите почивни дни се обрисува да премине още един леден атмосферен фронт, още веднъж с мощна гръмотевична интензивност, по-силен северозападен вятър и градушки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР