Времето става все по-хладно и все по-често започваме да напластяваме

...
Времето става все по-хладно и все по-често започваме да напластяваме
Коментари Харесай

15 елегантни якета, които ще ни топлят през есента

Времето става все по-хладно и все по-често започваме да напластяваме облекла под шлифери, кожени якета и блейзъри. Това са обичаните ни връхни облекла за есента, само че от време на време те не могат да ни стоплят изцяло. Ето за какво посягаме към тези тънки якета, които са основани тъкмо за. Сред тях са капитонираните якета, които към този момент няколко сезона са извънредно настоящи. Леки, в неутрални цветове и в разнообразни силуети и дължини – те са освен елегантни, само че и ни избавят във ветровитите и дъждовни дни, тъй като могат да се комбинират с по-изискани панталони, дънки и боти на ток или мокасини.

В новите сбирки виждаме огромно многообразие от модели и в днешната ни шопинг селекция ще откриете няколко находки, в случай че към момента нямате такова яке в дрешника си. Открихме обаче и ватирани разновидности на якетата от деним и, както и бомбър якета, което значи, че ще ги задържим до последно в стайлинга си, преди да сме минали към дебелите пухенки.
 Демократична България внася законопроект за военна помощ на Украйна в първия ден на новия парламент 5 окт 2022 | В своя фейсбук статус водачът на Да България и Демократична България - Христо Иванов, разгласи, че партията ще...               

Късите пухени якета, които са по-фини, също са съвършени за есента и за уикендите, в които желаеме да се сгушим в по-небрежни облекла и аксесоари. Но пък това не пречи да се комбинират и с някоя бохо рокля и боти през работната седмица. Какво още си харесахме, вижте в галерията ни!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР