Времето се затопля и някои чак сега се замислят как

...
Времето се затопля и някои чак сега се замислят как
Коментари Харесай

Треньор на звездите съветва как да влезем във форма за лятото

Времето се затопля и някои чак в този момент се замислят по какъв начин да влязат във форма, с цел да облекат умерено банския си костюм или нещо по-късо. Редица звезди, сходно на Уил Смит, също са се отпуснали през студените месеци и сега трескаво търсят скъпи препоръки от своите персонални треньори.
 Уил Смит, Best Shape of My Life, най-лошата му форма и по какъв начин ще я промени
Най-лошата форма в живота на Уил Смит

Актьорът е неразпознаваем

Американката Латоя Джулс е измежду най-уважаваните специалисти от холивудските звезди и пред Eat This, Not That! споделя няколко изпитани трика за намаляване.

Но тя е и операционна сестра, което я прави още по-добър експерт на тематика здравословно хранене и изобщо - намаляване.

Според Джулс най-хубавите извършения за изгаряне на калории и възстановяване на тонуса са претеглените клекове. Те стягат по едно и също време корема, краката и глутеусите.
 Снимка 531256

Що се отнася до храненето, тя има вяра, че най-хубавите другари на отслабването са дисциплината, по-честите хапвания и закуската, която е основна. Съветва в никакъв случай да не стигаме досега, в който сме на ръба да припаднем от апетит, тъй като тогава най-често посягаме към нездравословните ястия.
 Снимка 531257

На тези, които като нея се застояват пред бюрото и не всеки път имат време за обяд, предлага да се приготвят още преди да отидат на работа с нещо бързо, потребно и засищащо, с което да спасят вредите от празния корем.
 Овесените ядки, протеинът, мазнините и по какъв начин да ни държат сити за по-дълго
Трикът, с който овесените ядки ни държат сити по-дълго

Лесно и вкусно

Тя да вземем за пример се запасява с една ябълка плюс фъстъчено или бадемово масло. Така си набира протеини, мазнини и фибри, които я държат сита по-дълго. Напомня и за още един трик, за който всички сме чували, само че постоянно забравяме. И това е да се храним постепенно, с цел да не преяждаме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР