Времето се затопля, дебелите дрехи падат и идва време да

...
Времето се затопля, дебелите дрехи падат и идва време да
Коментари Харесай

Що за човек си според салатите, които харесваш  

Времето се затопля, дебелите облекла падат и идва време да влезем във форма и да наблегнем за зеленчуците. Именно те са главната храна за набиране на нужните витамини и минерали, за поддържане на здравото положение на тялото и, несъмнено, за уравновесено тегло.

Най-популярният метод да си набавим нужните потребни субстанции от зеленчуците е с вкусни салати. Съществуват над 3000 типа салати по света, като всяка страна има своя обичайната. В България това е Шопската салата. А с изключение на потребните съставки в тях, от foodpanda разкриват и какво приказва за характера ни изборът на салата. 

Шопска 

Ти си цялостна с сила и доста мощно устремена към триумфа непременно. Твоето оръжие е острият разум и неистовата пристрастеност, която притежаваш, с цел да постигнеш всяка цел.

Овчарска

Ти си леко тайнствена персона, която може да бъде по-трудно изцяло опозната. Често изпадаш в размишления, та даже те да бъдат от сорта „ Да хапвам ли маслини през днешния ден или не “. 

Гръцка

Всеотдайна и грижовна, с необятна усмивка към света. Либералните и демократични схващания съгласно теб движат света.

Капрезе

Ти си човек на крайностите. Може да обичаш мощно, само че и да мразиш мощно. Властна персона си, която не желае да демонстрира възприятията си пред света. Знаеш по какъв начин да получиш това, което искаш, и да наложиш мнението си.

Витаминозна

Ти си човек на купона и безкрайните занимания. Знаеш, че животът е прекомерно къс и искаш да го изживееш по най-вълнуващия и паметен метод. 

И още вкусотии: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР