Времето, по което мием лицето, е точно толкова важно, колкото

...
Времето, по което мием лицето, е точно толкова важно, колкото
Коментари Харесай

Кога да мием лицето си и още нещо

Времето, по което мием лицето, е тъкмо толкоз значимо, колкото храната, напрежението, козметиката и останалите в редицата. Независимо дали носим грим, или не, значимо е да се измием преди лягане и щом станем. Това златно предписание е гаранция както за здравия тип, по този начин и за излъчването на ученичка, написа Tips and Tricks. И освен:

Естествен темп

Всъщност, би трябвало да почистваме лицето си доста по-рано, а не директно преди лягане. Кое е точното време? Зависи от сезона. Или по-точно - отговорът е " Щом слънцето залезе ". Клетките следват, също като тялото, циркадния темп, по-известен като вътрешния ни часовник. Веднага щом слънцето се скрие, възстановителните механизми в кожата ни стартират да работят с цялостна мощ и да се образуват нови кафези.
 Снимка 510226

Доказано

Според откриватели от поддържането салдото на циркадния темп е гаранция, че кожата ни ще е по-добре предпазена от външните вредители и забавя процеса на стареене.
 Снимка 510228

Нощен крем

Нощният крем е по-силен от дневния, само че с цел да усетим резултата от него, би трябвало паузата сред измиването на лицето и нанасянето му да е по-дълга.
 Маскнето, двойното разчистване на лицето и за какво е най-хубавият способ за разчистване на кожата
Ритуалът на гейшите, който всички да употребяваме

По-лесено, в сравнение с си мислим

На кожата й би трябвало време, с цел да се възвърне от UV лъчите и замърсяването денем, а на крема - чисто поле за деяние, с цел да си свърши своето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР