Времето лети неусетно и преди да успеем да кажем Меган

...
Времето лети неусетно и преди да успеем да кажем Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл сама ще плати сватбената си рокля

Времето лети незабелязано и преди да успеем да кажем " Меган Маркъл е най-хубавият избор, който Хари можеше да направи! ", ще пристигна 19-ти май и двамата ще минат под венчило.

Според един от най-известните портали за сватбени тържества, булки и дарове за огромния ден - Brides, сватбата на Меган и Хари ще коства малко над половин милион паунда. Това е калкулация, направена въз основата на разноските по събитието, като вземем поради обслужването, музиката, сигурността, декорацията и всички останали детайли.

19 май е датата, която би трябвало да запомните! Сватбата ще се състои в църквата Сейнт Джордж в двореца Уиндзор в Лондон. На формалната гала се чака да има към 600 посетители, а на самото тържество - 300 души.

В средите към момента се спекулира кой ще бъде дизайнерът на сватбената рокля на Меган, само че към този момент се знае, че самата тя ще си заплати направата ѝ, по този начин както направи и Кейт Мидълтън.

Като се замислим... когато кралският замък провежда цялата ти женитба, грижи се гостите, храната и приема, не виждаме нищо неприятно в това да си платиш самичък роклята. /edna.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР