Времето беше изключително тежко. В подготвителен период сме. Важно е,

...
Времето беше изключително тежко. В подготвителен период сме. Важно е,
Коментари Харесай

Георги Миланов: С добрите резултати идва и по-голямо самочувствие

" Времето беше извънредно тежко. В предварителен интервал сме. Важно е, че започнахме с ранен гол. Не играхме с нужната динамичност, само че предвид на това, че сега сме в предварителен интервал, това е обикновено. Вкарахме три хубави гола и се веселя, че победихме.
 Силен Левски прегази Академия Пандев! Силен Левски прегази Академия Пандев! "Сините " завоюваха трофея "Георги Соколов "
С трупането на положителни резултати идва и по-голямо самочувствие. В момента се сработваме и се надявам да създадем още положителни мачове. Надявам се с Попето да не е нищо тежко и да демонстрираме все по-добри игри.

В момента всеки е в друг стадий от подготовката. На някои са тежки краката. В момента ни липсва динамичността. Надявам се да я вдигнем колкото се може по-бързо.
 Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предизвестие, този цирк съм го гледал Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предизвестие, този цирк съм го гледал
От 6-7 дни сме дружно целия тим. Роналдо и Анте ми вършат доста положително усещане. Надявам се да са здрави, да демонстрират по-добри игри. Сигурен съм, че колективът към този момент ги е приел доста добре. Събрани сме извънредно огромни експерти и положителни момчета. Колективът е на високо равнище ", разяснява Миланов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР