Временно няма да бъдат достъпни част от електронните услуги, предоставяни

...
Временно няма да бъдат достъпни част от електронните услуги, предоставяни
Коментари Харесай

От 26 октомври за 4 дни спират част от електронните услугите на МВР

Временно няма да бъдат налични част от електронните услуги, предоставяни от портала на Министерство на вътрешните работи. От 17 ч на 26 октомври до 8 ч на 29 октомври ще бъде осъществена миграция на систематичния програмен продукт и хардуер, на които действа Регистъра на ППС и притежателите им.

От Дирекция " Комуникационни и осведомителни системи " осведомят, че част от услугите, предоставяни от портала за електронни административни услуги на Министерство на вътрешните работи, както и за регистрация на контракти за продажба на пътни транспортни средства от нотариусите, свързани с Националния указател на транспортните средства и техните притежатели, краткотрайно няма да бъдат налични.

Причина е осъществяването на действия по миграция на систематичния програмен продукт и хардуер, на които действа Регистъра на ППС и притежателите им. Миграцията ще бъде осъществена в интервала от 17 часа на 26 октомври, петък, до 8 часа на 29 октомври, понеделник.

Възможно е да зародят усложнения и в услугите, предоставяни от Министерство на вътрешните работи към застрахователните сдружения при подписване на застраховки за МПС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР