Временният наставник на Левски Георги Тодоров говори откровено за тежката

...
Временният наставник на Левски Георги Тодоров говори откровено за тежката
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Проблемите са много, но призовавам за търпение

Временният ментор на Левски Георги Тодоров приказва искрено за тежката обстановка на " Герена " пред телевизия 7/8. Специалистът, който през днешния ден изведе отбора на първа подготовка преди новия сезон показа, че ще разчита най-вече на юноши.

" Проблемите са доста. Един от проблемите е финансово и задача номер 1 е оцеляването на клуба. Четири месеца футболистите не са получавали заплата, а чиновниците малко по-малко. Ситуацията е доста тежка. Това, което заварих е покруса. Ще играем единствено с юноши.

 Представител на Macron: Седем е положително число, само че не и за Тити - 7 лъжи в неговото фейсбук изказване

Аз съм споделил, че ще остана, до момента в който съм нужен. Започнахме през днешния ден. Имаме три седмици. Трябва първо да се освободим от хората с огромните заплати и по-късно би трябвало да търсим нови футболисти. Върна се Деян Иванов. Изключително мъчно ще бъде да сглобим боеспособен тим с наличните футболисти. Имаме един Робърта, който е добър футболист. Има запитвания за много футболисти. Решение на притежателите е кой ще бъде продаден.

Ние съвсем през целия ден бяхме дружно през днешния ден с Наско Сираков и Тити Папазов. Нямането на пари кара всеки един футболист да се дърпа и да се замисля. Призовавам почитателите за самообладание. Ние съществуваме с помощта на почитателите. Призовавам да не се похарчи Сираков за повторно.

Сираков би трябвало да бъде в Левски. Ако се намерят средства и се направи селекция, и Сираков бъде мощен в съблекалнята на Левски, Левски ще успее. Иначе Левски умира. Става въпрос за безумни заплати за нашата реалност. В никакъв случай Левски няма да поставя тирета и такива неща. Убеден съм, че Левски няма да поставя нито тирета, нито запетайки ", съобщи Тодоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР