Временният наставник на Ботев Пловдив Георги Онов говори след драматичния

...
Временният наставник на Ботев Пловдив Георги Онов говори след драматичния
Коментари Харесай

Онов: Ботев стопира напрежението за това дали ще се бори сред последните 4

Временният ментор на Ботев Пловдив Георги Онов приказва след трагичния триумф с 3:2 над Ботев Враца като посетител в мач от 23-ия кръг на efbet Лига.

"Основното нещо, което ни оказа помощ да спечелим е отговорността на всеки един. Всеки си извърши това, което говорихме. Имаше неточности, които допуснахме, само че като цяло всеки направи това, което говорихме през седмицата на разборите за срещата с Ботев Враца. Всички от треньорското управление свършихме много работа, с цел да се поздравим с тази победа. Едно огромно отлично на футболистите ", стартира той.

За гола на Цикарски преди промяната му:

Ние готвихме тази промяна и малко се забавихме, до момента в който разбираем на Крис Добрев какво да прави и през това време Цикарски вкара с глава.

"Радващо е, че доста бързо се върнахме в мача. Дузпата бе миг, който ни подвигна още повече. След това пристигна към този момент голът на Мите Цикарски. Преди това имахме две или три доста положителни контри, при които в случай че бяхме отбелязали, можеше резултатът да е на 3-4 гола разлика ", вметна Онов.

За класирането:

"Ботев стопира напрежението за това дали ще се бори измежду последните 4 или в средата на таблицата. Това място си го гарантирахме в междинната 4-ка. Ако можем да стигне седмото място...

За завръщането на болния от COVID-19 Аздурин Валентич:

Другата седмица сряда или четвъртък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР