Временният мениджър на Манчестър Ралф Рангник опроверга твърденията, че нападателят

...
Временният мениджър на Манчестър Ралф Рангник опроверга твърденията, че нападателят
Коментари Харесай

Рангник за Рашфорд: Ако мисли за трансфер, това може да стане през лятото

Временният управител на Манчестър Ралф Рангник опроверга изказванията, че нападателят на тима не се усеща добре поради дребното време за игра, което получава. Рашфорд вкара 21 гола във всички шампионати през предишния сезон, само че през сегашния е отбелязал едвам 5 попадения, откакто оперира рамото си през октомври.

" Не мисля, че той не е имал задоволително време ", сподели Рангник. " Играл е в 13-14 мача, откогато съм тук, като в множеството е започвал като титуляр. Той ми сподели, че е благополучен в тима и желае да играе на най-високо равнище за отбора. Не е загатнал, че не се усеща добре. Не мисля, че това е проблем ", счита германецът. " Трансферният прозорец е затворен сега. Дори в случай че сътрудниците му или фамилията му мислят за трансфер в различен клуб, това може да стане, само че през лятото ", добави Рангник.

Юнайтед е на пето място във Висшата лига с 47 точки от 28 мача и ще играе против в неделя, който е две места по-надолу в класирането, само че има и 2 срещи по-малко от противника си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР