Време е за предизборните интервюта в PrimeTime. Всяка вечер в

...
Време е за предизборните интервюта в PrimeTime. Всяка вечер в
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ-СДС: Предлагаме почтеност – липсата ѝ ни доведе до пета предизборна кампания

Време е за предизборните изявленията в PrimeTime. Всяка вечер в предаването ви демонстрираме гледните точки на петте обединения, които съгласно последното изследване на организация “Маркет линкс ” ще намерят място в 49-ото Народно заседание. Какви са техните отговори на най-важните въпроси пред България? Ред е да ги чуем от обединението ГЕРБ-СДС. Наш посетител е лидерът на листата им в Перник - Георг Георгиев. 

 

Предлагаме честност – най-краткото, което мога да дефинирам, е това. Защото, от видяното досега и аргументите, които доведоха до това да се намираме в обстановка на пета предизборна акция, е точно неналичието на честност. Липсата на почтеност, неналичието на политика въобще – във типа, в който я познавахме до 2021 година, провокираха тази рецесия, в която страната попадна.

Смятам, че всичко, което „ Продължаваме промяната “ генерира като рецесии, проблеми, съмнение в обществото, опълчване, кавги, липса на какъвто и да е управнически потенциал, са измежду всички тези учредения, които българските гласоподаватели могат да намерят на 2 април, с цел да поддържат точно ГЕРБ-СДС – в случай че желаеме в страната още веднъж да се възцари онази резистентност, с която разполагахме преди две години.

България първо би трябвало да знае какви избори към този момент е направила. За нас взимането на страна се е случило още през 2004 година. Независимо от това, че тогава светът, Европа, беше в мир, ние сме създали своя стратегически избор за това към коя политическа, военна организация принадлежи нашата преданост – точно НАТО, и по-късно 2007 година Европейски Съюз. Това, че последното постоянно държавно управление позволи въобще колебание в позицията на България във връзка с геополитическата ѝ ориентировка, е само следващата неточност, която беше позволена.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР