Време е за нови герои, време е за нова ера!

...
Време е за нови герои, време е за нова ера!
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „Вечните“

Време е за нови герои, време е за нова епоха! На 5 ноември ще се срещнем с Вечните – едни от най-могъщите герои от киновселената на Марвел, които ще би трябвало да се обединят и да спасят човечеството.

Но кои в действителност са те? Къде са били по време на борбата с Танос и за какво не са се намесвали в човешките войни и спорове до момента?

Отговорите на тези и още доста други въпроси откриваме от 5 ноември единствено в кината, където ще можем да изживеем на огромен екран тази грандиозна нова глава от киновселената на Марвел.

Обещанието, което продуцентът Кевин Файги дава, е, че „ Вечните “ ще има голямо въздействие върху света на Марвел – по неговите думи, филмът ще изследва основаването на познатата ни галактика, както и напълно ще я предефинира.

Освен това „ Вечните “ ще засегне и последствията от войната с Танос и положението, в което светът се намира след съдбовните събитията в „ Отмъстителите: Краят “, а основен миг е появяването на антични същества, за които се счита, че са изчезнали от дълго време, а в този момент ще опитат да унищожат човечеството.

Сблъсъкът сред двете съвсем безсмъртни раси дава обещание същински образен театър, какъвто сме привикнали да чакаме от Марвел, само че също по този начин филмът предлага и бездънен, човешки детайл, тъй като Вечните може и да са извънредно мощни супергерои, само че също по този начин са и същинско семейство с проблеми.

  Участвайте тук  

В дните до петък © Мустак • Мъжката зона ви дава късмет да спечелите страхотни награди от кино лентата „ Вечните “ – истинска тениска или раница. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 5 ноември и бъдете подготвени за премия. Успех!

А дни след формалната премиера на „ Вечните “ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни обстоятелството за актьорите, сюжета и тайните елементи към лентата. А тук е прикрит и отговорът на въпроса…

1. За всеки от десетте героя от „ Вечните “ приблизително са направени по шест костюма . Работата по първите е лишила пет месеца, а правенето на останалите – още по две-три седмици.

2. Едно от нещата, които сплотяват Вечните през всички времеви интервали във кино лентата, са самостоятелните цветове, които носят . Например, в комикса героинята Серсея носи зелено, по тази причина този цвят участва в облеклото на Джема Чан – от супергеройския ѝ костюм до елементарните ѝ ежедневни облекла.

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата

3. Серсея е втората героиня от киновселената на Марвел , в чиято роля влиза актрисата Джема Чан. Първата е Мин-Ерва в „ Капитан Марвел “.

4. Тина, изиграна от Анджелина Джоли, живее в брулената от ветровете австралийска пустота и отдава цялото си време на изобразяване и изкуство. Джоли работи интензивно с художниците на кино лентата в основаването на творбите на изкуството на нейната героиня.

5. Анджелина Джоли се съгласява да изиграе Тина , поради желанието си да поддържа режисьорската визия на Клои Жао и поради устрема на Марвел да разширят метода, по който актуалната аудитория вижда и възприема супергероите.

6. Клои Жао е третият притежател на „ Оскар “ , който режисира филм от киновселената на Марвел – другите двама са Джо Джонстън ( Капитан Америка: Първият отмъстител ) и Тайка Уайтити ( Тор: Рагнарок ).

7. Глухонямата актриса Лорън Ридлоф, която извършва ролята на свръхбързата Маккари, измисля знаците на американския жестомимичен език за имената на всички Вечни, техният транспортен съд и Небесните.

8. Освен американския жестомимичен език и британски, във „ Вечните “ се приказва още акадски, санскрит, хинди, арабски и испански .

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата

9. Корабът на Вечните се споделя „ Домо “ . В комиксите това е името на воин, който управлява градът на Вечните Олимпия.

10. Вечните е вторият филм на Марвел, в който музиката е дело на композитора Рамин Джавади . Първият е „ Железният човек “, с който през 2008 година започва киновселената на Марвел.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР