Време е за голямото дерби на българския футбол. След като

...
Време е за голямото дерби на българския футбол. След като
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - ЦСКА

Време е за огромното дерби на българския футбол . След като Първа лига беше възобновена единствено преди седмица, стадион " Васил Левски " става сцена на първия за годината конфликт сред Левски и ЦСКА. Битката сред 3-ия и 2-ия в класирането закупи още по-сериозни измерения, откакто Лудогорец позволи нова неточност и загуби от Черно море.
Двубоят е в извънредно нехарактерен час, откакто телевизия и полиция взеха решение, че най-удачният час е 13:00 часа. Може да следите НА ЖИВО Левски - ЦСКА в Sportlive.bg .

Левски влиза в срещата от изоставаща позиция в класирането. " Сините " имат 45 точки - с 3 по-малко от ЦСКА, както и 8 по-малко от водача Лудогорец. " Орлите " обаче изгубиха от Черно море в събота, което прави срещата на стадион " Васил Левски " наложителна за победа, що се отнася до възможностите за купа.
Новите попълнения Валери Божинов и Живко Миланов не са налични в селекцията на Георги Дерменджиев, което значи, че Станислав Костов още веднъж ще води офанзивата на " сините ". В ЦСКА ситуацията е проблематично отляво на отбраната, откакто и Жеферсон, и Лясков са навън за ЦСКА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР