Време е за дербито на Мадрид! Един срещу друг се

...
Време е за дербито на Мадрид! Един срещу друг се
Коментари Харесай

Битката за Мадрид: Реал и Атлетико излизат на голямата сцена

Време е за дербито на Мадрид! Един против различен се изправят двата огромни столични съперника – Реал и Атлетико. Сблъсъкът на „ Сантиаго Бернабеу “ започва в 22:00 часа и ще можете да го наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 4.

Миналата година купата трябваше да се взема решение точно сред тези два противника, като „ дюшекчиите “ се оказаха крайния победител. Този сезон обаче нещата стоят по по-различен метод.

„ Рохибланкос “ не са доста непрекъснати в представянето си и все още изостават на 10 точки от водача в Ла Лига, който е точно Реал. „ Кралете “ са в чудесна форма и са считани за любимец както в шампионата, по този начин и в Шампионската лига, където Атлетико се промъкна на косъм към елиминациите.

През предишния сезон Реал взе дербито на „ Бернабеу “ с 2:0, до момента в който на „ Уанда Метрополитано “ срещата приключи наедно при резултат 1:1. В последна сметка обаче и двата отбора ще се хвърлят за успеха, която не е единствено за три точки, а за достойнството на Мадрид.

Треньорът на домакините Карло Анчелоти ще може да разчита на цялостен състав за огромния мач, като в групата са в това число Карим Бензема, Гарет Бейл и Еден Азар.

Диего Симеоне обаче няма да може да разчита на огромната си звезда Луис Суарес, който е с контузия, която получи още при започване на дуела с Порто в Шампионската лига, извоюван с 3:1. Освен това навън за конфликта са още Симе Вършалко, Иван Шапонич и Стефан Савич.

22:00 часа |

Вероятни сформира на двата тима:

РЕАЛ МАДРИД (4-3-3): 1. Тибо Куртоа – 2. Даниел Карвахал, 3. Едер Милитао, 4. Дейвид Алаба, 23. Ферлан Менди – 10. Лука Модрич, 14. Каземиро, 8. Тони Кроос – 21. Родриго, 9. Карим Бензема, 20. Винисуис Жуниор

Старши треньор: Карло Анчелоти

АТЛЕТИКО МАДРИД (4-4-2): 13. Ян Облак – 22. Марио Ермосо, 13. Фелипе, 2. Хосе Мария Хименес, 14. Маркос Йоренте – 21. Яник Караско, 5. Родриго де Пол, 6. Коке, 10. Анхел Корея – 8. Антоан Гризман, 19. Матеуш Куня

Старши треньор: Диего Симеоне

Главен арбитър: Антонио Матеу, Испания

Стадион: „ Сантиаго Бернабеу “, Мадрид, Испания
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР