Време е прокуратурата да поеме сама отговорност за собственото си

...
Време е прокуратурата да поеме сама отговорност за собственото си
Коментари Харесай

Гешев представи стратегията си за управлението на прокуратурата СНИМКИ

Време е прокуратурата да поеме сама отговорност за личното си ръководство и това очевидно не е единствено мое мнение. Това сподели кандидататът за основен прокурор Иван Гешев по време на чуването си пред Пленума на Висш съдебен съвет.

По думите му това е мнение на съвсем цялата професионална общественост.

„ Концепцията ми е тактика за ръководството на прокуратурата в идващия седемгодишен интервал, при положение, че ми гласувате доверие. Тя не е теоретичен труд и е с чисто практическа устременост.



Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Към нея не може да има искания за висок научен жанр, както и към мен. Това е един стратегически документ. Ще стартира с мотивацията си, тъй като това за мен е една от значимите аргументи да бъда тук.

Първо ще кажа, че убеденост, че ще се оправя с отговорностите, дилемите, проблемите, които биха седяли пред мен, както и че имам съответния административен потенциал ми дава дългогодишния ми стаж в правоохранителните органи и в частност прокуратурата на България, както и действителния ми управнически опит, който имам на разнообразни равнища в прокуратурата.

Ще стартира с това, че част от претекстовете ми да вземам участие в тази процедура споделих пред Прокурорската гилдия.

Това беше един от първите въпроси, които ми бяха заложени. Част от претекстовете съм изложил и в концепцията си “, сподели още Гешев.

Той уточни, че го стимулира доверието на 11 от членовете на Прокурорскака гилдия, т.е. цялата гилдия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР