Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да
Коментари Харесай

ЦСКА без още един основен играч срещу Лудогорец

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да разчита на нападателя Фернандо Каранга и на централния бранител Юрген Матай за гостуването на Лудогорец на 11 май (събота) от 19:30 часа от втория кръг в първата шестица на българския футболен хайлайф.

Двубоя ще можете да гледате по DIEMA SPORT. Срещата ще следим в развиване и в Gong.bg.

Фернандо Каранга e с контузия. Нападателят, който се завърна на " Българска войска " през януари и осъществя 4 гола в 10 мача напролет, за последно игра при успеха над Левски с 3:1 за състезание на 27 април, след което пропусна полуфиналната среща-реванш от шампионата за купата на България против Ботев Пловдив, изгубена с 0:2 на 1 май.

33-годишният бразилец не тренира в последните дни поради недоволства от болки в прасеца.

В негово неявяване Стамен Белчев по всяка възможност ще заложи за Тобиас Хайнц за върха на офанзивата при визитата в Разград, защото другият централен нападател Фаетон не е в добра форма.

31-годишният Юрген Матай, чийто контракт изтича в края на сезона, също не е разполагаем. В последните мачове нидерландецът игра на инжекции поради болки в коляното, само че обстановката с травмата му не се усъвършенства и от треньорския щаб няма да рискуват с включването му.   

Така Белчев ще избира сред Енес Махмутович, Брайън Кордоба и Кристиан Петров за двойката центъра на защитата на отбора за дуела против Лудогорец.

Разградчани се нуждаят от тъждество против ЦСКА, с цел да си обезпечат предварително 13 поредна шампионска купа./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР