Време е да спрем разрушаването на държавата ни, обедняването на

...
Време е да спрем разрушаването на държавата ни, обедняването на
Коментари Харесай

36 – годишната Десислава Трифонова, води листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР- Пловдив област

Време е да спрем разрушаването на страната ни, обедняването на хората и да възстановим стопански България.

За това ще работя и аз. Младостта не е недостатък, когато има морал, полезности и познания. Нито едно не видяхме от ръководещите. Миналата година, хората бяха излъгани, че едни младежи с дипломи от влиятелни университети хора ще работят за светлото ни бъдеще. Всички видяхме резултата – рекордна инфлация, цялостен блокаж на държавния уред, корупционни покупко-продажби, скандални назначения и видеа, в които се разисква основаването на бухалки против опозицията. За да управляваш е належащо освен да си приключил западен университет, с цел да си общественик и да взимаш сложни решения е належащо да имаш възприятие за отговорност.
Това съобщи Трифонова, преди дружно с регионалния координатор Георги Мараджиев да записват листата с претенденти за народни представители. С тях бяха и част хората, които ще се борят за вота на жителите на област Пловдив – вторият в листата доктор Иван Червенков, третият – представителят на Съюз на демократичните сили – Йордан Кръстанов, четвъртият-представителят на католическата общественост от Раковски – Младен Шишков, петият – Розалин Петков, както и Надежда Игнатова – от Йоаким Груево, Сузана Алекова – правист от Кричим.

Георги Мараджиев – Кампанията ни ще бъде положителна и открита, покрай хората, както постоянно, ще бъде по въздух, суша и земя. За следващ път даваме път на младите, образовани и умни хора и нашият лидер е доказателство за това. В листата ни също има доста младежи с опит и познания, на които ние разчитаме. Вярваме, че и този път ще сме спечелили и ще извоюваме 4 мандата, както през 2017 година. На страната й би трябвало сигурност и непоклатимост и единствено ГЕРБ има компетентността и знае по какъв начин да се оправи с хаоса и рецесиите в страната.

Водачът на листата Десислава Трифонова добави, че главната задача на тази предизборна акция ще бъде е да се каже истината на хората. По думите й е доста е значимо те да схванат, че това, което следва пред страната ни по никакъв начин не е положително и би трябвало да се вземат незабавни ограничения.

Десислава Трифонова – Време е да се носи отговорност и да се взимат тежки решения, а единствено ГЕРБ знае пътя за излизане от рецесията.

Ето и цялата листа на ГЕРБ-СДС за 17-МИР – Пловдив област:

1. Десислава Цветанчова Трифонова – правист
2. доктор Иван Йовков Червенков – анестезиолог
3. Йордан Стоянов Кръстанов – СДС- бизнесмен
4. Младен Николов Шишков – инженер
5. Розалин Петков Петков – икономист
6. Нели Петрова Велкова – политолог
7. Надежда Асенова Игнатова – лингвист
8. Силвия Георгиева Тилкова – управител
9. Сузана Северинова Алекова – правист
10. Екатерина Андреева Тошкова – възпитател
11. Йордан Атанасов Куцев – управител
12. Йорданка Стоянова Кичукова – възпитател
13. Методи Стефанов Димов – IT експерт
14. Цветелина Юлиянова Черешарова – възпитател
15. Петър Георгиев Стаменов – финансист
16. Николай Иванов Кънев – управител
17. Иванка Ангелова Чинчийкова – теолог
18. Веска Иванова Вълчанова – счетоводство и надзор
19. Янка Атанасова Котева – студент стопанско ръководство
20. Венцислав Бориславов Дзивков – аграрни механик
21. Иван Донков Мусеров – студент екология
22. Елена Руменова Неделева – педагог
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР