Време е да се развълнувате, почитатели на астрологията, защото скоро

...
Време е да се развълнувате, почитатели на астрологията, защото скоро
Коментари Харесай

Настъпва нова астрологична година: какво да очаква всяка зодия

Време е да се развълнувате, фенове на астрологията, тъй като скоро ще се случи огромно астрологично събитие, което ще ни даде позитивната сила и новото начало, за което всички сме жадували. Пролетното равноденствие (или първият ден на пролетта) ще настъпи в северното полукълбо на 20 март. Точно в този миг слънцето ще се намира тъкмо над екватора, което ще разгласи началото на сезона на Овена и астрологичната нова година.

Но за какво това е значимо?

Освен, че е време за размисъл и за празнуване, това е миг, в който можете да натиснете бутона за възобновяване и да се заредите с сила. Вместо да се придържате към остарели усеща и паники, използвайте това време, с цел да ги оставите зад себе си и да дадете път на новото, защото слънцето стартира своето пътешестване към 12-е астрологични знака.

Когато вишневите цветове стартират да цъфтят и да изпълват въздуха със наслада, галактическият фактор ни подтиква да се замислим какво желаеме да прибавим и променим в живота си. Сега е моментът да сложим началото и да предизвикаме смяна , с цел да подсигуряваме, че идващите 12 месеца ще ни разрешат да достигнем най-високия си капацитет.

Ето какво е подготвила астрологичната нова година за вашия знак:
 Хороскоп за новата астрологична година  Хороскоп за новата астрологична година  Хороскоп за новата астрологична година  Хороскоп за новата астрологична година
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР