Време е да се насладим на хубавите неща На 16

...
Време е да се насладим на хубавите неща На 16
Коментари Харесай

Венера влиза в Телец на 16 март – забавяме темпото

Време е да се насладим на хубавите неща

На 16 март планетата на парите, хубостта и любовта – Венера, влиза в знака на Телец. Там тя ще се задържи до 11 април. Венера е ръководеща планета на Телеца и ще се „ усеща “ доста добре. От 20 февруари тя прекара време в Овен. Телецът е всичко, което Овенът не е. Той е постоянен, обича лукса, сетивен, сигурен, крепко стъпил на земята.

Какво ни носи преносът на Венера в Телец?

Телецът се любува на по-фините неща, той има имобилен земен темперамент, който в никакъв случай не го кара да бърза. Неговото движение е идеално за Венера, която би трябвало да се усеща сигурна и предпазена, с цел да работи с магията си, да популяризира силата си.

Трябва да знаем, че където Овенът е бърз, Телецът е муден. И това е от основно значение за процъфтяването на Венера в живота ни. Важно е да бъдем и малко внимателни, защото преносът на Венера в Телец може да ни направи прекомерно мързеливи. Леността на Телеца няма да ни е от изгода, в случай че е допълнително.

В любовен проект ще желаеме уверения от колегата си, които да ни дадат чувство за сигурност. Това важи и в случай че изпитваме страсти към някого, само че към момента не сме по отношение на този човек. Важно е да не отдалечим индивида от себе си. Успеем ли да намерим салдото и да не сме завладяващи, можем да се радваме на един спокоен интервал, в който можем да развием доста неща в живота си.

Когато Венера влезе в личния си знак, потребността от разкош и благосъстояние се усилва. Това значи, че може да имаме повече предпочитание да си угаждаме, да имаме материални цели, които да планираме по какъв начин да си ги осигурим посредством работа.

Венера е планетата, която се свързва с удоволствието, без значение дали това е наслаждение в любовта или в нашия физически свят. Но има и различен значим израз на Венера и Телец и това са парите. За Телеца парите са доста значими, само че той обича и вкусната храна, хубавите материални придобивки.

Венера в Телец е чудесна за пробуждане на грижата към себе си.

Сега ще ни се подсети какъв брой хубав може да бъде светът край нас. Тъй като Телецът е толерантен, време е да опростим някои неща в живота си. Можем по-лесно да разгадаем любовните си проблеми, както и тези, които са свързани с финансите. Венера в Телец ни кара да забавим темпото и да живеем в този момент, сега. Периодът е мощен за нови запознанства, за задълбочаване на връзката с обичания човек.

Въпреки това би трябвало да внимаваме с твърдоглавостта на Телеца в връзките ни.

Източник: az-jenata.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР