Време е да отделим мъжете от момчетата! Виждала съм пениси. Ежедневно

...
Време е да отделим мъжете от момчетата!
Виждала съм пениси. Ежедневно
Коментари Харесай

10 слуха за мъжкото достойнство на звездите

Време е да отделим мъжете от момчетата!

Виждала съм пениси. Ежедневно погледа ми попада на издути пакети. Но какъв брой надарени са звезди като Брад Пит и P. Diddy в действителност? Наскоро попаднах на едно проучване, в което се твърдеше, че междинната дължина на еректирал пенис е 13.1 см с обиколка от 11.7 см (в случай, че се чудите това е към 9 см дължина и също толкоз обиколка в умерено състояние).

Не съм сигурна по какъв начин тъкмо тези мъже вършат измерванията там долу, само че ще направя и невъзможното, с цел да предположа.

До мен доближи информация, в която не съм доста сигурна какъв брой достоверна може да бъде, тъй като е допустимо да е цялостна илюзия или резултат на възмездие, само че това е… Сега ще я споделя с вас. Тематично, ще ви показва моята класификация в „ възходящ “ ред.

1. Аштън Къчър

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Преди години, в неналожителен диалог, неговата някогашна другарка Британи Мърфи (която за жалост се спомина през 2009 г.) ми показа смешка, обвързвана с връзката, която тогава той имаше с Деми Мур. Каза ми „ За него, годините нямат значение, а за нея размерът няма значение. “ Е, и да не желая да ѝ допускам, колкото и положителни приятелки да бяхме, откакто много хора го настояват, несъмнено има нещо правилно.

2. Брад Пит

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Веднъж бях излязла на бар с приятелки и там срещнах Джулиет Люис. След като се причисли към компанията ни и обърна няколко чашки ми показа “Брад не беше огромна работа, в случай че ме разбираш какво желая да ти кажа “. Когато ми смигна най-после, бях сигурна какво има поради.

3. Енрике Иглесиас

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Няма концерт, на който да не съм се избивала да бъда най-отпред, с цел да имам добра панорама към… разбирате ме, само че съдейки по държанието му, наподобява никак не го е позор. Даже един път се беше изказал по тематиката метафорично по отношение на мъжествеността си „ Следващият артикул, на който ще си сложа името, ще са серия екстра-малки презервативи. Никога не мога да си намеря в допълнение от този размер и знам, че е в действителност неловко за хората с опит. Надявам се да не бъдат засрамени, когато се появя начело “. Може да бягате или да се криете, само че пенисът му няма да е там.

Нека продължа напред и да мина към средата на класацията ми. Според информацията, с която разполагам тук попадат Diddy, Nelly, 50 Cent и Джъстин Бийбър, само че множеството от фантазиите ми са свързани с актьорите. Не се чудете за какво отстранявам повече внимание на тях.

4. Бен Афлек

A post shared by

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР