Време е да научим истината за извънземните. Това каза в

...
Време е да научим истината за извънземните. Това каза в
Коментари Харесай

Борислав Лазаров за извънземния живот: Време е да научим истината

Време е да научим истината за извънземните . Това сподели в предаването „ Тази заран “ журналистът Борислав Лазаров.  

„ Хората останаха малко разочаровани, тъй като на конференцията през вчерашния ден показаха проучвания, които са направени върху фрагменти на засечени в небето обекти. Те са снимани от Военновъздушните сили на Съединени американски щати през 2017 година и 2018 година Оказа се обаче, че въпросната група към НАСА, която изследва тези явления, не е била употребена. Не са употребявани и засекретени данни. Те са се позовали на всичко, което им е паднало на тематика НЛО “, изясни той.

Учени в Мексико настояват, че са разкрили остатъци от извънземни

Борислав Лазаров сподели още, че целият този отчет е систематизиран с думите „ допустимо е да има извънземни, само че това не може да се съобщи изрично въз основата на изследваните все още случаи “. Според него в Слънчевата система и в цялата наша вселена има голямо количество планети. Някоя от тях са подобаващи за живот, посочи още Борислав Лазаров.

Снимка: bTV

„ Много хора имат несериозно отношение към НЛО, въпреки че за тези явления приказваме от хилядолетия. Когато човек стартира да се рови по тематиката, може да попадне на страшни дивотии в интернет – измислени фотоси на тигани и чинии, които летят в небето. Но има и хора, които се интересуват съществено от тематиката и могат да изчетат разнообразни разкрити документи “, сподели още той.

Снимка: bTV

Борислав Лазаров разяснява и показаните в Мексико остатъци от извънземни същества.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР