Вредите от употребата на алкохол и наркотични вещества и законовите

...
Вредите от употребата на алкохол и наркотични вещества и законовите
Коментари Харесай

Районен магистрат и полицейски инспектор на дискусия с ученици от Английската

Вредите от използването на алкохол и наркотични субстанции и законовите ограничения дискутираха с възпитаници от 8-ми и 10-ти класове на Английската езикова гимназия в Бургас арбитър Анатоли Бобоков и Сабина Петрова, контрольор в " Детска педагогическа стая “ към 5-то РПУ. На децата бяха разяснени типовете наркотични субстанции, въздействието и провалите, които имат върху нежния детски организъм.

Полицейският контрольор засяга процеса с образци и проучвания на учени, правени в продължение на 30 години. Гореща се оказа тематиката за използването на марихуана и " противоположния дозов резултат “, който се провокира. Инспектор Петрова описа на учениците за работата си с деца, пострадали от използването на алкохол и опиати.

Не по-малко любознание провокира и тематиката за наказванията, които законът планува при поведение на наркотични субстанции. Районният арбитър с оскърбление показа, че при близо 4 от делата, които преглежда за ден, подсъдимите влизат в пандиза вслед ствие на шофирането след приложимост на алкохол и опиати. " Непълнолетните лица са наказателно виновни, а в българското законодателство няма " еднократна доза “, разяснява още лекторът.

Съвместната самодейност бе част от цикъла с лекции по Образователната стратегия на Висш съдебен съвет " Съдебната власт – осведомен избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури “, които организират магистрати и прокурори от Окръжен и Районен съд – Бургас и Окръжна и Районна прокуратура.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР