Връзките са се превърнали в бреме и сега дори лицето

...
Връзките са се превърнали в бреме и сега дори лицето
Коментари Харесай

7 знака, че имате сериозни проблеми в брака

Връзките са се трансформирали в задължение и в този момент даже лицето на обичания ви вбесява? Проверете дали има и други признаци, които демонстрират, че разводът е на път.

Прекарвате доста време разграничени
Разбира се, брачен партньор и брачна половинка с дълга история на фамилен живот въобще не са длъжни да бъдат дружно постоянно и на всички места. Но да сте двойка значи да споделяте пространство и в случай че единият към този момент не се интересува от това, това е неприятен знак. И двамата (или един от вас) предпочитате ли да прекарвате времето си на работа, с другари, онлайн, т.е. на всички места, само че освен двамата? Помислете върху това.

Не получавате поддръжка един от различен
Хармоничните връзки са вероятни единствено в тези двойки, където всеки сътрудник е подготвен да помогне на другия. Ако вашият съпруг/а непрекъснато отхвърля даже да ви изслуша или да показа личните си потребности, в случай че молбите за поддръжка постоянно остават без отговор, бракът няма да издържи дълго - невероятно е да измененията връзката сами, фамилният живот е танц за двама. Добро предписание: в случай че даже след многочислени полемики в течение на една година нищо не се е трансформирало, може би е време всеки да поеме по своя път.

Уважението е изчезнало от връзката
Един от най-важните аспекти на здравия брак е взаимното почитание сред съпрузите. На процедура това може да се изрази по най-различни способи, само че в случай че единият от сътрудниците непрекъснато се усеща отритнат, заставен да се пази, желанията и потребностите му постоянно са на последно място – защо почитание може да става дума?

Вие към този момент не сте тим
В едно хармонично семейство и двамата сътрудници са подготвени да работят като добре съгласуван екип. Във всичко - от развъждането на деца и домакинската работа до срещите с външния свят. И, несъмнено, те се поддържат във всичко - в цели и проекти, в кариера, в персонални упоритости. Ако и двамата забележите, че се движите в изцяло разнообразни орбити, това е знак за съществени проблеми.

Не можете да постигнете единодушие, когато обсъждате значими въпроси
В брака има доста тематики, които би трябвало да се разискват - финанси, свободно време, връзки с родственици, развъждане на деца и така нататък Но, в случай че, да вземем за пример, единият е безусловно сигурен, че желае второ дете, а вторият изрично не е склонен с него и отхвърля даже разискването на такава опция, това е причина да се замислите за цената на вашата връзка. Наличието на общи цели и желанието за компромис е значима част от фамилния живот.

Вече не поддържате връзка между тях
Нито един, даже и най-малкият проблем в брака не може да бъде решен без открит и откровен диалог. Ако сте достигнали точката, в която връзката ви се лимитира до изпращане на текстови известия от сорта на „ купи самун “, бракът ви е заплашен. Между другото, неналичието на мощни кавги на фона на „ тиха война “ също е неприятен знак: прочувствената борба значи, че брачният партньор и брачната половинка към момента провокират усеща един в различен. И всичко към момента може да бъде поправено.

Хронично неспазване на обещания
Да, случва се да не съблюдаваме обещанията си един към различен - от давност или лековерие. Но за някои двойки това става хронично и от време на време даже съумяват да се обвинят един различен в прекалено предпочитание да управляват всичко. Но съжаленията, извиненията и желанието за възстановяване са безполезни, в случай че не са подкрепени с действителни дейности.
В случай, че някои от горните неща се отнасят за вашата връзка, време е да се замислите дали въобще има смисъл да я продължавате.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР